jun 2024

Truck Trading Peeters

Kom nu bij Truck Trading Peeters ons nieuw paradepaardje testen: DAF XG EFFICIENCY CHAMPION.

Deze vrachtwagen is de nieuwe standaard op het gebied van brandstofefficiëntie, tolheffing en CO2-uitstoot.

Waarom de DAF XG Efficiency Champion?

Brandstofefficiëntie: De DAF XG Efficiency Champion is ontworpen met geavanceerde technologieën die het brandstofverbruik aanzienlijk verminderen. Dit betekent lagere operationele kosten en een verhoogde winstgevendheid voor uw bedrijf.

Tolheffing: Dankzij het slimme ontwerp en de optimale asconfiguratie, profiteert u van lagere tolheffingen. Dit maakt de DAF XG Efficiency Champion niet alleen een milieuvriendelijke keuze, maar ook een kostenefficiënte investering.

CO2-uitstoot: De vrachtwagen voldoet aan de strengste emissienormen, waardoor uw bedrijf bijdraagt aan een schonere en duurzamere toekomst. De verminderde CO2-uitstoot helpt uw ecologische voetafdruk te verkleinen en voldoet aan de toekomstige regelgeving.

 

Kom Proefrijden

Ervaar zelf de innovatieve technologieën en het ongeëvenaarde rijcomfort van de DAF XG Efficiency Champion. Bij Truck Trading Peeters bieden we u de mogelijkheid om deze baanbrekende vrachtwagen uit te testen en te ontdekken hoe hij uw transportactiviteiten kan verbeteren.

Bezoek ons vandaag nog en maak een proefrit met de DAF XG Efficiency Champion. Onze experts staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij het maken van de beste keuze voor uw wagenpark.

 

Maak een Afspraak

Wilt u meer weten of direct een afspraak maken voor een proefrit? Contacteer ons en ontdek hoe de DAF XG Efficiency Champion uw bedrijf naar een hoger niveau kan tillen.

 

Website design & development by Logo Popkorn